Cazul Caracal, repetat cu o copilă de 12 ani! Ce se întâmplă cu România?!?

Dispariția misterioasă a fetelor din Cazul Caracal a fost pe cale să se repete la Bistrița, în timp ce judecarea lui Gheorghe Dincă pentru o crimă încă nedovedită convingător trenează.

 

Totul s-a petrecut în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat din comuna Nimigea a sunat, miercuri, la numărul de urgență 112, pentru a anunţa că fiica sa în vârstă de doar 12 ani a fost abordată de un bărbat rămas necunoscut.

Acesta, probabil pedofil sau proxenet, i-ar fi solicitat micuței să urce cu el în autoturism.
Din acest motiv, poliţiştii de cercetări penale au deschis un dosar pentru tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal. În acest moment, echipele de oameni ai legii îl caută peste tot pe autorul acestui gest dubios, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de miercuri, înainte de ora 8,00, în timp ce fata se îndrepta spre şcoală.

Din fericire, fetița de 12 ani a refuzat să dea curs solicitării venite din partea necunoscutului și a scăpat astfel de tot ce poate fi mai rău.
Spre norocul anchetatorilor, maşina cu care circula bărbatul care a abordat-o pe fetiță a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale primăriei din localitate.

În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe bărbatul în cauză, potrivit informațiilor oferite de IPJ Bistriţa-Năsăud.