CE AVEA LÂNGĂ EA CÂND A MURIT

Cristina Țopescu s-a stins din viață pe 12 ianuarie.

Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că trupul ei a fost găsit abia după câteva săptămâni, iar motivul decesului a fost greu de stabilit.

Acum, au apărut detalii noi legate de ultimele clipe de viață ale jurnalistei.

Potrivit ultimelor date, lângă trupul neînsuflețit al Cristinei Ţopescu a fost găsit un laptop. Informația a fost dezvăluită de Andreea Berecleanu, o bună prietenă a Cristinei.

Femeia a declarat pentru Elle că mereu Cristina Țopescu se afla într-o continuă documentare și că dorea să se verifice cu oamenii în carea avea încredere. „Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său.

Inclusiv cu el se verifica foarte mult. Domnul Topescu era ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește.

Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă”, a declarat Andreea pentru revista Elle.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat decesul. Trupul jurnalistei a fost incinerat, iar cenușa a fost depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.