Ce avea tânăra în ea

Un medic a povestit o întâmplare tragică ce s-a petrecut în camera de gardă a unui spital, într-o seară.

El a spus că, în noaptea aceea, în camera de gardă a venit o tânără care i-a întins un bilețel.

Bărbatul a fost foarte contrariat de scurtul mesaj pe care îl conținea bucata de hârtie:

,,Am în mine un dispozitiv de urmărire”.

Desigur că prima reacție a medicului a fost să nu o creadă fiindcă era obișnuit cu zecile de pacienți aflați sub influența a tot felul de substanțe interzise, sau chiar a băuturii, care aveau halucinații și spuneau tot felul de lucruri.

Tânăra în vârstă de 28 de ani i-a arătat apoi o cicatrice de pe corpul ei care l-a făcut pe medic să-i acorde toată atenția!

După o radiografie, medicul a rămas cu gura căscată în momentul în care a observat un fel de tub metalic care era plasat sub pielea pacientei.

Mai târziu avea să afle că respectivul tub era de fapt un dispozitiv electronic de monitorizare a câinilor și pisicilor, dar cinea i-l băgase în corp.

În cele din urmă medicul a aflat că tânăra avea o poveste tristă: fusese victima traficului de ființe umane, iar iubitul ei nu o apăra, ci era parte a cauzei pentru care avusese o viață ruptă dintr-un film de groază.

Bărbatul îi vindea trupul altor bărbați, el lua toți banii, și o mai și monitoriza pentru a afla cât timp petrece cu clienții și locația sa exactă.

Toată istoria a fost povestită de către medic în mediul online fiind apoi preluată de către mai multe site-uri. Medicul a ținut să rămână anonim și nu a divulgat nici numele pacientei sale.

Medicul i-a extirpat dispozitivul și a anunțat apoi, imediat, poliția.