Ce decizie a luat Oana Zăvoranu în plină pandemie de COVID-19. „Mulți m-au intrebat ce fac eu”

Coronavirusul a provocat panică în toată lumea. Nici vedetele de la noi nu au rămas impasibile în

legătură cu această problemă, drept urmare au făcut mai multe schimbări în viața lor. Iată ce decizie a luat Oana Zăvoranul, în plină pandemie de COVID-19!

Fiind mereu activă pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Având în vedere că ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă, iar majoritatea vedetelor au luat o pauză de la activitatea lor profesională, frumoasa actriță are și mai mult timp să vorbească cu admiratorii săi și să le răspundă la întrebări. Cu acest prilej, artista le-a mărturisit ce hotărâre a luat alături de partenerul său de viață, în criza provocată de coronavirus.

De curând, Oana Zăvoranu a postat o fotografie care le-a atras simpatia internauților. În imagine este ilustrată o pisică ce poartă o mască de protecție. În dreptul acesteia, actrița le-a spus fanilor că trebuie să fie la fel de precauți.

„Nu e al nostru, dar e ‘precaut’ așa cum trebuie să fim toți în momentul ăsta. Voi ce faceți în perioada asta?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

În același timp, Oana Zăvoranu le-a mărturisit acestora că în această perioadă stă mai mult acasă alături de partenerul său de viață și de ființele sale dragi.

„Mulți m-au întrebat ce fac eu?…. acasă cu Alex și copiii noștri pufoși… și logic cu Bebe și Marius, fără de care nu putem. Pupici, fii puternic 💋💋💋”, a continuat actrița.