CE MALFORMAȚIE SECRETĂ ARE ANDREEA BĂNICĂ: “AM ÎNCERCAT SĂ LE ÎNDREPT, DAR OPERAȚIA N-A REUȘIT”

Andreea Bănică a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe intervenții chirurgicale, unii dintre fani reproșându-i că nu rămâne ”naturală”. Totuși, motivele pentru care Andreea a apelat la ajutorul medicilor sunt cu totul altele. Iar vedeta, de curând, a devoalat misterul. 

Andreea Bănică s-a confruntat cu ”probleme” medicale care nu au nicio legătură cu operațiile estetice, astfel încât fanii săi pot să fie ”liniștiți”, din acest punct de vedere. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei apendicite, a efectuat două cezariene și… a încercat să îndrepte cele două degete mici de la mâini. Andreea Bănică încearcă să rezolve ”cazul degetelor mici”, numai că operația nu a reușit. În consecință, Andreea nu și-a pus silicoane și nu poartă nici lentile de contact, așa cum s-a vehiculat în spațiul public.

”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a mărturisit Andreea, conform click.ro.

Andreea Bănică nu poartă lentile de contac și nici nu și-a pus silicoane

Andreea Bănică și soțul ei, împreună de aproape 25 de ani

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproape 25 de ani și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiat: Sofia și Noah. Cei doi sunt soț și soție cu acte în regulă, însă puțini știu că vedeta nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Cântăreața a preferat să își păstreze numele de domnișoară, iar motivul l-a dezvăluit chiar ea. 

 

„Chiar dacă m-am măritat, tot Andreea Bănică sunt. N-a vrut să mă ia cu nume, mi-a zis că mă ia cum m-a găsit. Eu am vrut să-i iau numele, dar trebuia să-l cheme și pe el Bănică și nu era cazul. Oricum, copiii noștri sunt și Mitrea și Bănică, au o grămadă de nume. Asta e, eu sunt cauza, recunosc, dar mă simt bine”, a mărturisit cântăreața în urmă cu ceva timp.

Singurul lucru neplăcut în toată situația asta este atunci când trebuie să iasă din țară cu copii. „În acte sunt la fel: Andreea Bănică. Asta e, și când plecăm din țară trebuie să facem procură pentru copii”, a mai povestit Andreea. Cântăreața a vorbit și despre o eventuală a treia sarcină, în cadrul unei emisiuni TV. A mărturisit nu ar fi exclus această variantă, însă soțul ei vrea să se oprească la doi copii. Se pare că Lucian Mitrea crede că familia lor este perfectă exact așa cum este.