Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii scot bani grei din buzunar pentru el, fara sa stie ca isi otravesc organismul. Daca il mananci si tu, renunta si fugi de el cat poti. Specialistii trag un semnal de alarma important.

Ziaristii francezi Nicolas Daniel si Louis de Barbeyrak au studiat timp de cateva luni acest produs. Se pare ca este imbibat cu otravuri, care pot avea efecte devastatoare asupra organismului. Acestia au facut drumuri in Norvegia, Vietnam, Suedia si Danemarca pentru a spune adevarul lumii intregi.

 

Despre ce produs alimentar este vorba, de fapt?
Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Este vorba despre somonul crescut in conditii artificiale.

Mai multe cercetari efectuate de-a lungul timpului au constatat ca muschiul somonului de crescatorie se deosebeste total de cel al somonului salbatic in ceea ce priveste compozitia sa nutritiva. Industria pescuitului incearca de ani buni sa ascunda acest adevar socant.

In zonele rurale din vestul Norvegiei exista mai multe ferme piscicole angajate in cresterea artificiala a somonului.

Aicim jurnalistii l-au intalnit pe norvegianul Kurt Oddekalvom. Barbatul este activist, ecologist si fondator al Societatii Norvegiene pentru Ocrotirea Naturii., scrie Dieta Coach.