Cine este bărbatul care și-a ucis fosta iubită, în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. A fost prins de polițiști. VIDEO

Bărbatul bănuit că și-a înjunghiat și ucis fosta iubită, într-un parc din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, a fost prins de polițiști. Au apărut și primele imagini cu momentul când tânărul de 31 de ani este adus în arestul Poliției Timiș.

Cosmin Titiș, bărbatul suspectat de crima care a avut loc vineri seara, în Timișoara, a fost prins de polițiști, în timp ce încerca să se ascundă în Pădurea Verde. Conform Observator, oamenii legii l-au prins în apropierea căii ferate.

Cine este presupusul criminal

Suspectul se numește Cosmin Titiș, are 31 de ani și șomer. A avut o relație cu tânăra care a murit în această seară și se pare că la mijloc a fost vorba de o criză de gelozie, o criză de gelozie încheiată tragic pentru tânăra de 21 de ani.

Tânără înjunghiată de fostul iubit, în Timișoara

Se pare că fata se plimba în parc, alături de o prietenă. La un moment dat, a apărut fostul iubit al tinerei, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a tras-o deoparte pentru o conversație, iar la scurt timp, a scos un cuțit ținut într-o teacă. Fără să țină cont de faptul că mai era o persoană prezentă, tânărul a atacat-o pe fosta iubită și, fără pic de milă, a înjunghiat-o de mai multe ori în gât, piept și la nivelul feței. După ce tânăra a căzut ca secerată, într-o baltă de sânge, bărbatul s-a făcut nevăzut.

Bărbatul este acum în arestul Poliției Timiș și urmează să fie audiat.