Cine este, de fapt, tatal Luizei Melencu. Mama fetei a facut un anunt neasteptat

Mama Luizei Melencu a luat o noua decizie in ceea ce priveste probele ADN pentru care DIICOT a citat-o sa mearga pentru a-i fi prelevate. Chiar daca in ultimele zile a refuzat sa dea curs solicitarii, acum a luat o alta decizie.

Monica Melencu se va prezenta la DIICOT alaturi de avocatul familiei, Tonel Pop. Acolo, avocatul va decide daca vor fi sau nu de acord cu prelevarea de noi probe biologice.

Mama Luizei Melencu vrea sa primeasca lamuriri cu privire la motivul pentru care se cer noi probe, in conditiile in care a trecut prin aceasta procedura in urma cu o luna. Ea si avocatul se tem ca „s-ar putea planta probe”, scrie adevarul.ro.

De asemenea, astazi procurorii DIICOT au solicitat sprijinul autoritatilor din SUA, mai precis al specialistilor FBI, in realizarea analizelor ADN in privinta lui Luiza Melencu.

 

Citeste si:Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai varstnica mama din tara era de o frumusete rapitoare
Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Putina lume stie cum era cu ani in urma cea mai varstnica mama din tara.

Povestea ei a facut inconjurul Romaniei si al lumii la data de 16 ianuarie 2005, cand fetita ei Eliza a venit pe lume si a devenit celebra inca de la nastere. Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din tara, intra atunci in Cartea Recordurilor drept cea mai batrana femeie din lume care a adus pe lume un copil sanatos.