CINE L-A BĂTUT PE FLORIN PASTRAMĂ! VEDETA PRO TV, LOVITĂ CU TÂRNĂCOPUL ÎN CAP!

Florin Pastramă a fost implicat luni într-un scandal monstuos, unde a mâncat o bătaie soră cu moartea. Partenerul lui Birgitte Sfăt s-a ales cu mai multe răni și cu fața tumefiată.

 

Potrivit click.ro, Florin Pastramă a fost bătut de două persoane de etnie romă. În urmă cu ceva timp, Brigitte și Florin au dat 400.000 de euro pe un teren executat de bancă. S-au dus acolo să marcheze bunul, dar foștii proprietari s-au răzbunat crunt pe bărbat.

Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, a povestit surse din anturajul celebrului cuplu.

Brigitte și Florin Pastramă, afacere de sute de mii de euro

De curând s-a aflat că Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro. Este vorba despre lucrările demarate de afacerist în vederea contruirii unui mini cartier de vile în Ştefăneşti, la finalul anului 2018. El s-a îndrăgostit de fosta soție a lui Ilie Năstase în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început” de la Pro TV. După ce au devenit soț și soție în vara acestui an, cei doi parteneri şi-au unit forţele ca să dea o lovitură frumoasă în domeniul imobiliar.