Claudia Ghițulescu divorțează! Artista a fost înșelată de soțul său? „Are o relație cu o copilă de 20 de ani”

Claudia Ghiţulescu primeşte lovituri grele de la viaţă! După ce a pierdut copilul pe care şi l-a dorit cu ardoare, celebra cântăreaţă… divorţează. Ba mai mult, se pare că la mijloc ar fi o altă femeie. Distrusă de durere, Claudia şi-a luat inima în dinţi şi a fost prezentă în platoul Acces Direct să spună întreaga poveste.

„Acum doi ani de zile am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Așa a fost să fie, să ajungem la divorț. Așa și-a dorit, i-am respectat dorința, eu am luptat să mai dăm o șansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie. Nu mai stăm împreună de șase luni. Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit niște chestii. Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii și a fost vina lui că am pierdut-o. Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital.”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Acces Direct.

Înșelată cu o puștoaică de 20 de ani
Claudia Ghițulescu mărturisește că a primit o lovitură dură din partea vieții. Soțul ei, omul căruia i-a jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu, a înșelat-o cu o tânără în vârstă de doar 20 de ani. Interpreta de muzică populară a aflat despre relația extraconjugală la scurt timp după ce a pierdut o sarcină.

„Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O știam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu. Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu ca soție am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste. Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect.”, a mai spus Claudia Ghițulescu, la Acces Direct.