Concluzie cutremurătoare în cazul Caracal. Câte fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dincă

Ancheta din Caracal se dovedește a fi una dintre cele mai dificile din România. Cu fiecare pas înainte, parcă se fac doi înapoi. În timp ce, mai mult sau mai pițin, soarta Alexandrei Măceșanu a fost făcută clară, sunt încă multe semne de întrebare în jurul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie. Avocatul lui Dincă, însă, crede că are un răspuns în această privință.

Legat de numărul de victime, există încă foarte multe neclarități. Expertizele au confirmate două morți, însă sunt mulți cei care speră că Luiza nu se numără printre ele. Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, nu susține acest fapt.

Câte victime are Gheorghe Dincă
Motivația avocatului pare una simplă: au fost înregistrate două dispariții și două victime. În condițiile în care nu au fost găsite dovezi că Dincă ar mai fi răpit și o a treia fată, ipoteza că Luiza ar fi încă în viață nu prea stă în picioare.

„Sunt declarațiile inculpatului plus expertizele tehnico-științifice medico-legale care atestă două decese. Există o problemă. Nu există o a treia victimă. Avem două dispariții, două victime. Dacă ar fi existat o a treia posibilă victimă, sigur că atunci, ipoteza că Luiza ar fi în viață poate că ar fi avut o susținere efectivă”, a explicat Claudiu Lascoschi, la România TV.

Vă reamintim că Luiza Melencu a dispărut în aprilie, iar Alexandra Măceșanu în iulie. Cele două au fost răpite de Gheorghe Dincă și duse la Caracal, unde ar fi fost ucise. Expertiza INML a confirmat decesul Alexandrei, în timp ce cazul Luizei este analizat de FBI.