Controversata Mirela , dezvăluiri din trecutul lui Alexandru Cumpănașu!

Mirela a început să-l critice pe Alexandru Cumpănașu încă de când acesta a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale.

Aceasta a distribuit pe Facebook un mesaj acid la adresa lui Alexandru Cumpănașu.

„Am inteles ca ai o sotie si 3 copii pe care i-ai parasit. CEA DIN POZA ESTE UNA NOUA NOUȚA. Să știi că nu am intalnit multi președinti divortati votați de electorat.
Mai ales unul care calcă în picioare o familie indoliata si pe care tu ai adoptat-o ..declarand-o rudă cu tine. Fotografia asta nu îți va creste popularitatea”, a fost mesajul critic la adresa lui Cumpănașu pe care Mirela l-a distribuit pe Facebook.

Nu e primul mesaj dur pe care Mirela sau „[email protected] cu coarne”, așa cum se intitulează acum, îl are la adresa lui Alexandru Cumpănașu.

”Am ajuns la concluzia că singurul rezultat din acest caz, cu Luiza și Alexandra, care s-a întâmplat – nici fetele n-au fost găsite, nici alte rezultate nu avem, în schimb avem ceva. Singurul rezultat din toată ”babiloșenia” asta care este că acest Cumpănașu își va depune candidatura la președinție. (…) Totul are o limită. Trebuia să vorbesc despre asta. El a obținut să-și depună candidatura pe necazul cu fetele astea.

Nu o să faci nimic! Promiți oamenilor ”aiurea-n tramvai”. Voi, cei din guvern, trebuie să cădeți toți. Toți omaenii politici, de la A la Z, răzuit tot ce este în România, toată corupția, și atunci vor cădea int3rlopii pentru că nu vor mai fi susținuți de absolut nimeni. (…)
A spus pe live-uri că diaspora îl susține. Vreau să-ți spun, domnule dragă, că diaspora nu te susține. Eu fac parte dintr-un grup anti-corupție din diaspora, un grup destul de mare, și nimeni nu te susține! Te asigur 100%”, a spus Mirela într-un live pe Facebook.