Copila de 14 ani abuzata sexual de un barbat de 50 de ani, cu acceptul mamei ei

Un barbat de 50 de ani din judetul Cluj este judecat dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o fata de 14 ani, totul petrecandu-se cu acceptul si chiar cu incurajarea mamei fetei.

Dosarul aflat pe rolul instantei scoate la iveala detalii tulburatoare despre modul in care fata de 14 ani a ajuns sa fie sedusa de Mihaita Codrianu, barbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumparat cadouri scumpe si chiar a inchiriat un apartament pentru fata, mama sa si cei doi frati ai fetei, potrivit adevarul.ro.

 

Doua fete, minore si ele, martore in dosar, au povestit cum barbatul a incercat sa le cucereasca si pe ele prin cadouri scumpe. In plus, fetele au povestit cum, ca sa le impresioneze, Codrianu le-ar fi facut cunostinta cu cantaretul Smiley

 

Alaturi de victima, anchetatorii au audiat alte dintre minore in calitate de martor. Una dintre acestea a declarat ca in anul 2018, in perioada Zilelor Dejului, Codrianu a intrebat-o daca vrea sa il cunoasca pe Smiley. Fata a spus ca Mihaita Codrianu l-a dus pe artist la ea acasa pentru a le face cunostinta, iar ulterior au plecat spre Dej „impreuna cu artistul, dar si cu asistentii acestuia, unde a povestit mai multe cu artistul”. Pe pagina personala de Facebook a fetei apare poza postata de ea, din 28 iulie 2018, in care apare impreuna cu Smiley.

Fata a mai declarat ca in acea zi, acasa la Codrianu au fost si alte vedete, dar acestea nu au fost la concert. Unei alte fete, tot minore, Codrianu i-a promis ca o va lansa in industria muzicala, cumparandu-i chiar boxe si microfon pentru a exersa.