Cosmin, puștiul de 15 ani, cu o poveste de viață cutremurătoare. A rămas fără tată, iar mama a dus o luptă grea cu cancerul: ”Viața tot te încearcă”

Povestea tristă de viață a unui adolescent de 15 ani, care locuiește într-unul dintre cele mai defavorizate cartiere ale Bucureștiului!

 

 

Cosmin are 15 ani și o povară pe care a dus-o pe umeri o viață întreagă. Puștiul, un elev exemplar, locuiește împreună cu mama lui într-o garsonieră, într-unul dintre cele mai defavorizate cartiere ale Bucureștiului: Ferentari. Băiatul nu a uitat nicio clipă că doar educația îl poate salva,

în ciuda lipsurilor pe care le-a întâmpinat până la această vârstă. Cosmin a învățat de mic, să poată merge înainte și să aibă o educație cât mai bună. Cu multe diplome și medii de zece, băiatul a reușit ce și-a propus: să intre la unul dintre cele mai bune licee din Capitală. Mai exact, Cosmin este elev la Colegiul Sfântul Sava.

 

Cosmin și-a văzut mama luptând cu cancerul și tatăl pierind de aceeași boală

Tânărul de 15 ani a trecut prin multe clipe grele de-a lungul vieții, însă a învățat cum să fie puternic și să meargă mai departe. Cosmin și-a văzut mama luptând cu un cancer şi tatăl pierind de aceeaşi boală, acum 2 ani.

„Greutatea o suport, o s-o suport fiindcă ştiu că viaţa tot te încearcă”, a spus Cosmin.

Mama lui Cosmin spune că refugiu i-au fost doar cărțile. Puștiul minune a fost un copil ascultător. „Cosmin a fost un copil ascultător, a văzut foarte multe în casă, greutăţile, problemele de sănătate pe care

le-am avut amândoi, dar a fost un copil puternic. Ne-a fost şi ne este greu dar ne avem unul pe celălalt şi le înfruntăm, căutam să trecem peste ele.”, a spus Ana Maria Cîrstea, mama lui Cosmin.