COSMIN MOISE, MESAJ IMPRESIONANT PENTRU MAMA LUI, CARE A SFÂRȘIT ÎN CARNAGIUL DIN IALOMIȚA: “SUS, ÎL VEI ÎNTÂLNI PE TATA, SĂ ÎI SPUI CĂ…”

Unul dintre băieții Vioricăi Moise a transmis public un mesaj emoționant pentru mama lui, care se numără printre victimele care au sfârșit în carnagiul din Ialomița. În gândurile lui Cosmin Moise s-a aflat și tatăl său, care a murit în urmă cu ceva timp, iar de atunci, mama sa s-a sacrificat enorm ca să-l ajute pe el și pe fratele lui.

Cosmin Moise, mesaj impresionant pentru mama lui, care a sfârșit în carnagiul din Ialomița

Cosmin și Dănuț Moise sunt fiii Vioricăi Moise și muncesc de multă vreme în Anglia. Tinerii au venit într-un suflet când au aflat că mama lor a murit fulgerător în zorii dimineți de 5 octombrie. Înainte să o conducă pe ultimul drum împreună cu fratele său, Cosmin Moise a așternut pe Internet un mesaj sfâșietor în memoria celei care i-a dat viață. Gândurile sale au fost scrise în dreptul unei poze cu Viorica Moise, care a fost realizată într-un local.

“Mamă… să ne ierți pentru toate… ai plecat prea devreme, ai lăsat un gol imens în viețile noastre… acolo, Sus, îl vei întâlni pe tata, să îi spui că ne e dor de el și nu l-am uitat…

Te iubim, mamă și îți mulțumim pentru tot, tot ce ai făcut pentru noi, sper să ne veghezi mereu și să ai grijă de drumurile noastre…. te iubim !!!
Dumnezeu să te ierte! Mamă”, a scris Cosmin Moise pe contul său de Facebook.