Crimă înfiorătoare în Timiș. Un bărbat și-a ucis soția cu toporul, iar apoi s-a sinucis. Cinci copii orfani își plâng acum părinții

Momente îngrozitoare pentru o familie din Jimbolia, județul Timiș, care a fost lovită de o mare nenorocire. O mamă a fost ucisă cu sânge rece de către soțul său, iar la scurt timp, bărbatul a decis să-și ia viața. În urma lor au rămas cinci copii singuri.

 

 

Cum s-a petrecut tragedia

O femeie a fost omorâtă în urma unei lovituri fatale cu toporul în cap. Vinovat pentru această crimă este soțul său, care a fost găsit fără suflare, după ce și-a luat viața prin strangulare. Cuplul avea cinci copii, dintre care, unul se afla în casă în momentul tragediei.

 

Crima a fost semnalată noaptea trecută, cu puțin înainte de ora 00:00, printr-un apel la 112. Rudele și cei apropiați susțin că familia nu era cunoscută drept o familie cu probleme și scandaluri, motiv pentru care, autoritățile susțin că nu au fost niciodată solicitatate să intervină în acea casă.

 

Singurele certuri mai mari erau atunci când bărbatul consuma alcool peste limita normală, însă acest lucru nu era un obicei. În momentul tragediei, fiul lor de 14 ani dormea în casă, dar acesta susține că nu a auzit niciun zgomot, ba mai mult, credea că mama sa este la muncă.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupurile neînsuflețite în casă și în jurul acesteia. Femeia a fost ucisă pe loc cu toporul, iar bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac, în curtea casei.

În acest moment, polițiștii și procurorul de caz fac cercetări pentru a afla ce anume a condus la o asemenea tragedie, potrivit antena3.ro.