Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, ceartă halucinantă!

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au trecut printr-un divorţ dureros şi şi-au spus cuvinte grele. Amândoi au suferit după despărţire şi au încercat să-şi găsească liniştea în braţele altor persoane.

Îndrăgita solistă a avut o relaţie cu Cosmin Isăilă, iar artistul s-a consolat cu mai multe tinere pe care le cunoaşteţi de la emisiunea Puterea Dragostei.

De curând însă, când au început să privească în urmă fără resentimente, Carmen şi Culiţă şi-au dat seama că se iubesc în continuare şi au hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi mai dea o şansă.

Iar mesajul pe care artistul i l-a trimis fostei soţii, de ziua ei, este cu adevărat emoţionant.

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! La mulți ani , încă o dată!”, a scris Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

Ei bine, după mai multe discuţii, Culiţă ar fi făcut o criză de gelozie după ce a văzut anumite poze…delicate cu soţia lui. Acesta a tunat şi a fulgerat. Culiţă i-ar fi spus lui Carmen, mai în glumă, mai în serios, să nu mai posteze poze foarte sexy pe reţelele de socializare.

„Sunt Scorpion, sunt un bărbat gelos”, a spus cântăreţul, acum ceva timp, la o emisiune.