Cum a anunţat iubitul Andreei moartea ei, pe reţelele de socializare! Tânăra a murit la Paris

Andrei, iubitul fetei care a murit la Paris, a trăit cel mai mare şoc atunci când a aflat că aceasta nu mai poate fi salvată. În timp ce încerca să facă o poză reuşită, tânăra a căzut de la peste zece metri înălţime.

La scurt timp, Andrei, iubitul ei, a făcut anunţul extrem de trist pe Facebook. Tânărul sfâşiat de durere le-a spus oamenilor unde pot merge pentru a se ruga pentru sufletul Andreei, dar şi când va fi condusă pe ultimul drum.

„Cu mare durere în suflet, vă anunţăm pe toţi cei care aţi cunoscut-o și ați iubit-o pe Iulia şi doriti sa vă rugaţi pentru sufletul ei si să vă luaţi rămas bun, sunteţi asteptati la priveghi in zilele de Vineri (la casa părintească a Iuliei) şi sambătă (la Capela din comuna Gilau), urmând ca duminică, 07.04.2019 , începând cu orele 13:00 să aibă loc slujba de înmormântare, la Capela din comuna Gilau. Iulia iubea florile, florile colorate si era o persoana veselă! De aceea, va rog din suflet să nu aduceți coroane. Aduceți flori, multe flori și cât mai colorate… cu siguranta acolo sus unde e ea , se va bucura vânzând ca facem așa cum și-ar fi dorit ea. NU AȘA TREBUIA SĂ FIE! ☹️. Va mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încurajare… sunt convins ca Iulia nu știa cât de mulți oameni o iubesc„, a scris Andrei.