Cum a fost surprinsă Gabriela Cristea de către soţul său, în miez de noapte. Puţine femei ar fi în stare de aşa ceva:

Gabriela Cristea ştie să le facă pe toate, asta este clar. Deşi este mamă cu normă întreagă, iar de curând a început şi munca, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars este şi o gospodină desăvârşită.

Îndrăgita prezentatoare ştie să le facă pe toate. Deşi este mereu ocupată, ba cu copiii, ba cu serviciul, Gabriela Cristea găseşte timp şi pentru treburile din bucătărie, iar seara trecută a decis să le facă o surpriză imensă fetiţelor sale. Vedeta s-a pus pe bucătărit şi a preparat dulceaţă de ardei iuţi. Da, da, aţi auzit bine. Această reţetă este una ceva mai specială, dar care se prepară destul de uşor.

Astfel, Tavi Clonda nu se poate declara decât un bărbat mândru de femeia pe care o are alături. Gabriela Cristea se ocupă de carieră, de familie şi nu uită să aibă şi grijă de ea. În plus, vedeta este în stare de orice pentru familia ei, iar asta nu o spunem noi, ci faptele sale vorbesc de la sine. Deşi a avut o zi grea, cu filmări la emisiunea Like a Star de la Antena Stars, iar apoi a trebuit să se ocupe de fetiţe, Gabriela Cristea nu s-a dat la o parte, ci a gătit până în miez de noapte. Tot efortul a meritat, însă, pentru că dulceaţa a ieşit exact aşa cum trebuia, iar soţul său a decis să o laude la toţi prietenii de pe reţelele sociale.

Mândru de tot ceea ce face Gabriela Cristea pentru familie, Tavi Clonda a pus mâna pe telefon şi şi-a filmat soţia, dorind în acest fel să o laude prietenilor virtuali pentru dragostea şi efortul său.

„Uitaţi-vă, făcute de Gabriea Cristea. Dragilor, deci se pune în borcan şi apoi se ia un dop şi hopaaa, bravo, iubirea mea. Cine doreşte, cine mai pofteşte. Fetele dorm”, a spus Tavi Clonda pe Instragram în timp ce îşi filma soţia.