Cum îl plânge Cristina Pucean pe nepoțelul ei, mort la numai 3 ani: „Îngerul meu”

Durerea este în continuare mare pentru Cristina Pucean. În urmă cu aproape o săptămână, l-a pierdut pe Raym, nepoțelul ei iubit, care a murit la vârsta de numai trei ani. În continuare, blonda nu își poate reveni din șoc, iar rețelele ei de socializare au devenit locuri unde își plânge durerea.

Cristina Pucean încearcă să treacă peste moartea nepoțelului ei, Raym. Însă, evident, este o muncă titanică. Dansatoare și-a umplut paginile de socializare cu poze cu băiețelul care s-a stins într-un mod așa de tragic.

Cum își plânge Cristina Pucean dorul

Chiar recent, dansatoarea a postat mai multe poze cu micuțul Raym, alături de niște mesaje sfâșietoare. „Sufletul meu. Totul meu” sau „Îngerul meu, te iubesc necondiționat” sunt două dintre mesajele dureroase pe care Cristina Pucean le-a postat pe rețelele de socializare.

Micuțul Raym a murit, la numai 3 ani

Moartea lui Raym a sfâşiat-o pe Cristina Pucean. Dansatoarea era extrem de apropiată de nepoţelul ei care abia împlinise trei anişori. Micuţul a murit intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţă. În ciuda eforturilor echipelor de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Cristina Pucean l-a văzut ultima dată pe Raym chiar cu câteva ore înainte de tragedie, când îşi pregătea bagajul pentru un turneu în Gemania. De altfel, atunci, pentru prima dată, micuţul nu a plâns când dansatoarea a plecat de acasă. Ci i-a făcut „pa-pa”, presimţind parcă, ce avea să se întâmple.