CUM S-A FILMAT INNA ÎN MAȘINĂ, ÎNAINTE SĂ MOARĂ ÎN ACCIDENTUL TERIBIL. RUDELE ȘI APROPIAȚII VEDETEI NU ÎȘI REVIN DIN ȘOC

Moartea frumoasei bloggerițe a provocată multă suferință în sufletele rudelor, apropiaților, dar și fanilor ei. Cu toții sunt șocați de sfârșitul fulgerător pe care l-a avut și rând pe rând au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria ei. Cei mai mulți dintre cei care au iubit-o pe Inna Coffeina au revăzut nenumărate ori ultima filmare pe care ea a făcut-o în mașina personală înainte să moară în accidentul teribil produs în urmă cu câteva ore.

Cum s-a filmat Inna în mașină, înainte să moară în accidentul teribil

Ultima postare de pe Instagram a Innei Coffeina este o înregistrare scurtă realizată în mașina personală, un model de lux de la Mercedes. Filmarea a fost realizată cu ajutorul aplicației Boomerang și imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului. În dreptul postării, regretata vedetă a scris mesajul: “#boomerang #girls #🌷”.

Cine este Inna Coffeina

Inna Coffeina este o renumită bloggeriță din Republica Moldova și una dintre membrele proiectului “Zâmbărele”. Frumoasa brunetă deținea o afacere cu cafea la Căușeni, iar pe Instagram, vedeta avea peste 72.000 de urmăritori.