Cum s-a filmat Smiley alături de două tinere, la stația de metrou Titan. Reacția fanilor când l-au văzut așa

Smiley se ferește să apară prea des în public, tocmai de aceea fanii cred că artistul se deplasează doar cu mașina atunci când trebuie să ajungă la o destinație. Vedeta Pro TV i-a lăsat, însă, cu gura căscată. S-a plimbat cu metroul, s-a fotografiat alături de două fete în stația Titan și a schimbat câteva vorbe cu ceilalți călători.

Smiley s-a fotografiat alături de două tinere la stația de metrou Titan

Îmbrăcat cu o geacă roșie, Smiley s-a afișat la metrou alături de câțiva prieteni. Două admiratoare l-au văzut și l-au rugat să îl lase să se fotografieze cu el, iar artistul a acceptat, după care s-a urcat în metrou, unde a schimbat câteva vorbe cu ceilalți călători.

Vedeta Pro TV a filmat întreaga scenă și a publicat materialul video pe contul personal de Instagram. „De la Republica la Titan e o singură stație?” este mesajul care însoțește videoclipul. Semn că Smiley nu prea a folosit până acum acest mijloc de transport în comun.

În mai puțin de o oră, postarea lui Smiley a fost vizionată de peste 13.000 de internauți. Fanii i-au bombardat contul cu mesaje. Unii dintre ei i-au transmis că de la Republica la Titan sunt două stații de metrou, nu una. Iată câteva dintre mesajele primite de Smiley pe rețeaua de socializare:

„A mai fugit copilul odată după tine prin IOR, acum nu-l mai las să te caute pe la metrou.”

„Of, dacă știam veneam cu fetița să facă o poză cu tine. Andra își dorește enorm de mult asta. Fii binecuvântat”

„Dacă știam, mai mergeam o stație până la Titan.”