Cum s-au îndrăgostit Andra și Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat între ei încă de la prima întâlnire

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă, adunând deja 11 ani de la cununia religioasă.

Cum s-au îndrăgostit cei doi și ce s-a întâmplat între ei încă de la prima întâlnire?

Cum s-au îndrăgostit Andra și Cătălin Măruță?

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, dat fiind că a stat departe de scandaluri și și-a văzut de carieră, dar și pentru că a insuflat fanilor echilibru și stabilitate având o relație care de la an la an trece testul timpului.

Artista este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, realizatorul emisiunii ”La Măruță”. În data de 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, interpreta a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe numele Eva Maria Ioana.

”Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața”

 

Așadar, copiii au venit la ceva vreme după ce cuplul s-a așezat la casa lui, dar situația a stat diferit la prima întânire, totul fiind pe repede-înainte în tinerețe.

Povestea scurtă ar fi că cei doi s-au văzut și s-au plăcut, căci cântăreața l-a cucerit pe prezentator în emisiunea pe care o modera. La avea vreme, Andra avea 19 ani și a acceptat provocarea lui Măruță de a cânta live.

Ea a interpretat câteva versuri de-ale artistei Maria Carey, apoi a fost cântat și ceva latino, și a ales o piesă din repertoriul Thaliei.

În cadrul primei întâlniri cu Măruță, solista a declarat că este fana artistelor Whitney Houston și Gloria Estefan, un prilej prin care Cătălin, pentru a o cuceri, ori pentru a-i arăta cât sunt de compatibili, i-a spus că îi plac aceleași artiste. După ce au aflat că au gusturi muzicale similare, la finalul emisiunii, Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresionat de frumusețea și talentul ei.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, în urmă cu câțiva ani.