Cum să beţi APĂ pentru o SLĂBIRE spectaculoasă – un antrenor dezvăluie cum se pot pierde 9 kilograme în 3 săptămâni

Pentru pierderea kilogramelor în plus, se consumă aproximativ 500 ml. de apă, înainte de fiecare masă, pentru a ajunge mai repede la senzaţia de saţietate.

Consumată cu 20-30 de minute înainte de masă, apetitul scade considerabil, iar hidratarea constantă împiedică organismul să reţină lichide.

Potrivit antrenorului personal Bob Harper, în acest mod se pot topi nu mai puţin de 9 kilograme în doar 3 săptămâni.

Apa ajuta la pierderea kilogramelor in plus Cum bem corect apa Specialiştii ne informează că ‘’dieta’’ cu apă are o regulă strictă, însă foarte simplă:

beţi cât mai multă apă! Pentru rezultate vizibile, este important să vă propuneţi un program pe care să îl respectaţi timp de cel puţin o săptămână.
♣ Dimineaţa, înainte de masă, beţi 2 căni de apă;

♣ La prânz, beţi 1 litru de apă, cu înghiţituri mici, timp de 30 de minute;
♣ Seara, înainte de cină, beţi 2 căni de apă între orele 17-18. Între mese beţi din nou apă, cu înghiţituri mici. În total, ar trebui să ajungi la 2,5-3 litri de apă băuţi zilnic. De preferat ar fi ca apa băută să fie rece, deoarece astfel este absorbită în organism mai repede decât apa caldă, ajutând la arderea caloriilor. La ce ajută consumul de apă Lipsa apei favorizează depunerile de grăsime în organism. Prin urmare, rinichii nu mai funcţionează normal, iar o parte din sarcina lor este transferată ficatului.

Ficatul are rolul de a transforma rezervele de grăsime în energia necesară corpului, însă, atunci când preia funcţia rinichilor, acest organ lucrează ineficient, prelucrând mai puţine grăsimi, ceea ce duce la depunerea surplusurilor.

Singurul şi cel mai important catalizator în scăderea şi menţinerea greutăţii este apa, deoarece: ⇒ activează metabolismul; ⇒ previne depunerea de grăsime; ⇒ ajută la reprimarea poftei de mâncare; ⇒ oferă energia necesară organismului. Un pahar de apă servit cu 30 de minute înainte de masă este responsabil de consumul a 75 de calorii (la fiecare masă), ceea ce înseamnă 6,5 kilograme pe an!