Cutremur în cazul Caracal. Dincă ar putea fi ucis în următoarea perioadă

Cazul Carcal a rămas neelucidat până în prezent după mai bine de un an de la nefericitul eveniment. Acum, ies la iveală detalii halucinante despre presupusul criminal, Gheorghe Dincă. Se pare că acesta ar urma să fie ucis.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu se luptă în fiecare zi pentru a afla adevărul despre cazul nepoatei sale, dar și al unei tinere care se află în aceași situație.

Deși criminalul din cazul Caracal a fost prins și băgat în pușcărie, familiile fetelor încă nu pot accepta gândul că ele sunt moarte, iar una dintre ideile lui Alexandru Cumpănașu este că tinerele sunt victime ale traficului de persoane.

După demisia Elenei Hossu, șefa echipei de procurori DIICOT, Alexandru Cumpănașu a postat pe facebook un mesaj controversat. Potrivit acestuia, demisia acesteia are o legătură directă cu dezvăluirile făcut de Gheorghe Dincă.

Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu a mai precizat că este posibil ca presupusul criminal de la Carcal ”să fie omorât în perioada următoare”.
“Unul dintre călăii Alexandrei a căzut! Procurorul șef al DIICOT a fost “demis”! Voi, românii, ați demis-o! Demisia invocată de ea este de suprafață! HOSSU a fost ȘEFUL echipei de procurori care au anchetat cazul Caracal!😡😡😡 Pentru DIICOT poate începe o nouă etapă! Refaceți dosarul, aflați adevărul și veți avea din nou încrederea oamenilor!

Așteptăm să cadă toate capetele implicate! Demiterea lui Hossu are legătură directă cu dezvăluirile de ieri ale lui Dincă. Acesta este posibil să fie omorât în perioada următoare! Alexandra, draga noastră fată minunată, noi – poporul român – te așteptăm acasă!”, a scris Cumpănașu, pe Facebook.