Cuvintele rostite de George Burcea

Nu mai este cale de întoarcere între Andreea Bălan și George Burcea, cel puțin dacă ținem cont de informațiile apărute, în ultima vreme, în mass-media.

Cei doi par a fi pe poziții adverse, iar orice împăcare ar implica renunțarea la orgoliile despre care a scris, în mediul online, și nașul lor de cununie, Aurelian Temișan.

Lumea showbizului autohton urmărește, în fiecare zi, drumul sentimental sinuos al Andreei Bălan și al lui George Burcea, cei doi parteneri fiind mai îndepărtați ca niciodată.

George Burcea i-ar fi spus Andreei că nu o mai iubește și că nu o mai ”vrea”, iar discuțiile dintre ei ar fi fost destul de tensionate, chiar dacă nu s-a ajuns la agresivități verbale.Reclama

”Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, a declarat un apropiat al cuplului pentru wowbiz.ro.

În mediul online, Andreea și-a precizat, foarte clar, punctul de vedere. „Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a scris vedeta.

”El nu înțelege că ea asta și-a dorit”

Pe de altă parte, lipsa de comunicare dintre Andreea și George poate fi plasată printre motivele principale ale acestei separări despre care s-a scris și s-a vorbit atât de mult în mediul online, cu toate că – spune același apropiat al cuplului, Andreea suferă foarte tare și nu ar dori să se despartă. Se simte neînțeleasă de partenerul de viață și dorește ca fiicele cuplului să se bucure de ambii părinți.