Dacian Cioloș dezvăluie totul despre Nicușor Dan. Ce plănuiește noul primar al Capitalei

Copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, este de părere că Nicușor Dan nu a văzut cursa pentru Primăria Capitalei drept o trambulină ci are un proiect serios pentru București.

„E în primul rând meritul lui Nicuşor Dan, un om de o determinare şi de o consecvenţă rară în politică, pentru că, să nu uităm, Nicuşor Dan are acest proiect pentru Bucureşti de mai bine de 10 ani, de 12 ani, a candidat pentru a treia oară, nu a văzut această candidatură ca o trambulină pentru alte zări politice, ci a vrut şi vrea în continuare şi are un proiect pentru Bucureşti”, a afirmat Dacian Cioloş.

Dan Barna, copreşedinte al alianţei, a vorbit de o „victorie pe deplin binemeritată” şi a spus că, după alegerile locale, „proiectul simplu este deblocarea Bucureştiului”.
Ce spune Vlad Voiculescu despre rezultatul exit-poll-urilor de duminică seara
La rândul său, candidatul la funcţia de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, a apreciat că victoria prezentată de exit-poll-uri duminică este „rezultatul unei munci de echipă şi a câtorva decizii înţelepte, chiar dacă în anumite momente au fost dureroase”.