Daniel Buzdugan s-a îmbolnăvit. Și-a dezvăluit afecțiunea printr-o postare pe Facebook

Daniel Buzdugan este o prezență constantă la radio, dar și la evenimente mondene fiind o persoană în continuă mișcare. Omul de radio a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare ieri, 18 octombrie, și a mărturisit că se va retrage din viața publică pentru o perioadă după ce s-a îmbolnăvit.

Daniel Buzdugan s-a internat de urgență la spital după ce a făcut febră mare

Cunoscutul om de radio Daniel Buzdugan a început să se simtă rău, a făcut febră mare și s-a prezentat de urgență la spital. Medicii care l-au văzut i-au dat vedetei o veste proastă: pneumonie. Prezentatorul TV a anunțat pe rețelele de socializare că va lua o pauză și nu va putea fi văzut în mediul virtual în următoarea perioadă. La final actorul a făcut chiar și o glumă.

„O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruși. Nașpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopți nedormite. Iar voi să vă bucurați că sunteți bine, jur că trebuie să vă bucurați. Mare lucru sănătatea. Nu vă pup, ca să nu vă dau ceva. Weekend fain și mai vorbim”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina de Facebook.

Prezentatorul TV este o persoană foarte activă
Daniel Buzdugan s-a internat de urgență la spital după ce a făcut pneumonie. Sursa foto: bzi.ro

Îndrăgitul om de radio este o persoană foarte credincioasă

Daniel Buzdugan este tatăl a doi copii: un băiat și o fată. Maria, fiica actorului, a mărturisit mai multe lucruri neștiute despre tatăl ei într-o emisiunea TV. Așadar, în emisiunea „Aici eu sunt vedeta” prezentată de Cosmin Seleși, Maria a povestit că tatăl ei s-a născut prematur la numai 7 luni. Prezentatorul TV a spus că datorită faptului că a supraviețuit deși avea numai 1 kg a ajuns să fie o persoană foarte credinciosă.