Denisa Raducu isi dorea din tot sufletul sa-si termine casa si sa-si intemeieze o familie in ea! Insa cineva drag i-a dus visul mai departe!

Denisa Raducu isi dorea din tot sufletul sa-si termine casa si sa-si intemeieze o familie in ea! Insa cineva drag i-a dus visul mai departe!

Denisa Raducu, o cantareata iubita si indragita de fanii sai, era cea mai cunoscuta cantareata de manele de la noi din tara, datorita pieselor sale care transmiteau emotii puternice.

Denisa, era muncitoare de mica, inca de pe atunci isi dorea sa ajunga cunoscuta si apreciata in lumea mondena.

Artistei, nu ii lipsea instinctul matern, si isi dorea foarte mult sa aiba o familie si copii.

De cele mai multe ori, cand se intalnea cu prietenii spunea ca vrea o viata asa cum este normal sa fie, ca toate familiile, sa aiba caminul ei.

Din pacate, pe 23 iulie 2017, toate visurile artistei s-au splulberat, aceasta a trecut in nefiinta, lasand multa durere in urma ei.

A muncit din greu sa isi construiasca o casa, unde visa sa stea alaturi de sotul si copii pe care si i-a dorit din totdeauna.

Artista, a ales sa isi faca casa in comuna natala, Stefanesti-Valcea, iar acum mama ei a continuat constructia casei. Si-a dorit ca visul fetei sale sa fie implinit, chiar daca ea nu se poate bucura de el.

Acum casa a ajuns la al doilea nivel si are si acoperisul gata.

In urma ei, Denisa a lasat familiei o avere considerabila, o masina de lux, casa din Stefanesti si un apartament luxos in Capitala.

In mai putin de 3 saptamani, ar fi fost ziua artistei. Familia ii pregatea o petrecere cu fast la care ii invita toti prietenii.

Insa acum, cu inimile indurerate, parintii ei ii vor face pomana si vor imparti in toata comuna natala si cele invecinate.