DIN PĂCATE, A ADEVĂRAT. ȘTIREA MOMENTULUI DESPRE BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, BAIEȚELUL DIN CONSTANȚA DISPĂRUT SÂMBĂTĂ

Bițică Iulian Alexandru a dispărut sâmbătă, o amplă operațiune de căutare a sa fiind în plină desfășurare. Pompierii au scos apa din două bazine de colectare a dejecțiilor, însă trupul micuțului nu a fost găsit.

Există mai multe ipoteze legate de dispariția lui Alexandru, iar anchetatorii nu elimină nicio variantă, încercând să descopere indicii care să ducă la găsirea băiețelului. Accident sau crimă? Deocamdată, chiar dacă s-a vehiculat presupunerea că Bițică Iulian Alexandru ar fi căzut într-unul dintre bazinele de colecatare a dejecțiilor, pompierii nu au descoperit nicio urmă a sa.  Pompierii din cadrul ISU Dobrogea, dar și ajutoarele lor de la ISU Tulcea și ISU Călărași, au strâns pompele cu care au scos apa din cele două bazine de dejecții, timp de trei zile. Ultimele verificări în locațiile respective – chiar și cele făcute cu sonarul celor de la Garda de Coastă – nu au dat de nici o urmă a băiatului.

„S-a golit bazinul pana la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic… “, au spus reprezentanții ISU Dobrogea, informează ctnews.ro.

Iulian Alexandru Biţică, dispărut pe 2 noiembrie din Pecineaga, județul Constanţa

Sâmbătă, 2 noiembrie, după ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei tatălui lui. La un moment dat, părintele nu l-a mai văzut și a început să-l caute. Când și-a dat seama că are nevoie de ajutor, el a dat alarma. Polițiștii constănțeni, ajutaţi de polițiști ai Gărzii de Coastă și de jandarmi, au scormonit metru cu metru întreaga localitatea. S-au adus câini de urmă, iar un elicopter a survolat permanent zona. Nici urmă de copil. Căutările au fost extinse şi în localităţile vecine.