Dispar casele de pensii! Ludovic Orban a facut anunțul

Premierul Ludovic Orban, aflat sâmbătă într-o vizită în județul Bacău, a promis că va discuta cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cu privire la problemele pe care pensionarii din regiune le au. Ce a transmis șeful Guvernului.

Anunțul lui Orban pentru mii de pensionari
„M-ar rugat Ionel Palăr (n.r. – preşedintele PNL Bacău) să vorbesc cu doamna ministru Violeta Alexandru, să reînfiinţăm Casa de Pensii de aici.

Am întrebat de ce au desfiinţat Casa de Pensii, de ce să bată drumul la Bacău toţi cei care vor să îşi depună dosare de pensionare? Că nu le convenea conducerea celor de la PSD, acesta a fost motivul. Evident că voi vorbi cu doamna Violeta Alexandru ca să reînfiinţăm un sediu al Casei de Pensii la Oneşti”, a declarat Ludovic Orban.

Actele de la casele de pensii se vor putea realiza on-line

„Visul meu este ca în maxim un an de zile să nu mai fie nevoie neapărat de sedii fizice unde să te duci cu hârtii, cu dosare, ci totul să se poată face on-line, platformele să fie interoperabile. Sunt convins că aşa se va întâmpla şi oamenii nu vor mai fi nevoiţi să stea pe la cozi, să piardă timpul şi nervii în faţa unor funcţionari care de multe ori nu au chef să îi servească”, a mai spus Orban, scrie capital.ro