Doamne, ce a acceptat Pepe în relaţia cu Raluca! Alt bărbat n-ar fi fost atât de înţelegător! „I-am jurat că nu mă ating de ea”

Pepe şi Raluca au o căsnicie de opt ani şi o familie frumoasă, alături de cele doua fetiţe. Artistul spune mereu că a reuşit să îşi găsească liniştea sufletească lângă frumoasa brunetă. Invitat la WOWbiz, el a povestit cum s-a îndrăgostit de soţia lui şi a vorbit despre ziua în care a întâlnit-o prima oară.

„Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.
Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”, a povestit cântăreţul.

Pepe, dezvăluiri de senzaţie din căsnicia cu Raluca! „Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproşat asta”
Mai departe, cântăreţul a recunoscut că i-a fost destul de greu să o cucerească, în adevăratul sens al cuvântului pe frumoasa brunetă.

„Am mers într-o vacanţă, dar ca fraţii. Am mers în aceeaşi vacanţă, dar am dormit ca fraţii. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Uşor-uşor, s-a legat. După trei luni cred că am cerut-o de nevastă. Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproşat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil.
Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează”, a spus el artistul.