Doliu in familia Mariei CARNECI.Moartea a lovit când NIMENI NU SE AȘTEPTA.

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani când și-a pierdut părinții.

Artista a vorbit despre clipele dureroase într-o intervenție TV.
Viaţa nu este doar cu bucurii, au fost în viaţa mea multe momente grele. Nu putem fi zi de zi fericiţi, mai ales când dispar de lângă noi persoanele apropiate.
Când ştii că pleacă şi nu mai vin niciodată, mai ales mama, tata, e extrem de dureros”, a spus Maria Cârneci la „Vorbeşte lumea”, în urmă cu 2 ani.

Citeste si: Maria Carneci a luat decizia! Dupa ce a fost diagnosticata cu boala care le-a luat viata Ilenei Ciuculete si Denisei Raducu, cantareata s-a hotarat: “Nu se mai moare, cum ne-au murit noua colegii”

Interpreta de muzica populara Maria Carneci a fost diagnosticata de medici cu hepatita, boala care le-a luat viata Ilenei Ciuculete si Denisei Raducu. Din acest motiv, cantareata a luat decizia de a se implica intr-o campanie contra hepatitei.

„Sunt implicata intr-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la late standarde. Tocmai din motivul asta nu vreau sa mai moara lume, tineri, copii, batrani. Se poate face un test. Din pacate, unul din 30 de romani e purtator de virus, care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiura, pedichiura. Si atunci, eu ii indemn pe toti romanii sa discute cu medicul de familie, sa faca testul, iar daca, Doamne fereste, are, nu se poate muri din asa ceva. Mergeti si faceti testul si sunteti purtator de virus, ala se trateaza. Nu se mai moare, cum ne-au murit noua colegii”, a spus Maria Carneci.