Doliu în lumea muzicii populare. Cântăreața Maria Loga a anunțat moartea unui dansator profesionist din Ansamblu Doina Gorjului

Muzica populară din România este în doliu, după ce moartea unui dansator din Ansamblul Doina Gorjului, unul dintre cele mai cunoscute ansambluri de dansuri populare din țară. Cântăreața Maria Loga a anunțat pe contul său de socializare decesul acestuia.

Cânăreața Maria Loga a anunțat moartea unui dansator profesionist
„Ai ales să pleci grăbit spre alte lumi și mult, mult prea devreme! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Nicu!”, a scris cântăreața, pe contul ei de socializare. Ulterior, a venit cu noi precizări despre decesul acestuia. „Pentru mine e coleg, prieten este un om alături de care am mâncat pâine 26 de ani! E dansator profesionist în Ansamblul Doină Gorjului”.

Fanii artistei au transmis imediat mesaje de condoleanțe. „Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerate”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Veșnică să-i fie pomenirea!”, „Doamne fereste ,asa de tânăr…Dumnezeu să-l ierte!”, sunt câteva dintre mesajele transmise.

„În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, a transmis la vremea respectivă, Centrul Infotrafic pe Facebook.