Doliu în muzica populară. Un artist celebru a murit departe de casă

Lumea muzicală este în doliu. A murit Călin Horon, cântăreț de muzică populară. Artistul a decedat în urma unei boli cu care se lupta de ani de zile.

Muzica populară a mai pierdut un cântăreț. Deși era de ani de zile stabilit în statul american Illinois, de multă vreme cântărețul Călin Horon se lupta cu o boală foarte grea, cancerul. Bărbatul avea doar 49 de ani, iar organismul său nu a putut să mai facă fața datorită bolii. Artistul era membru al bisericii Ghetismani din Chicago, iar acesta va fi înmormântat departe de România, la Benson Family Funeral Home 3224 W Montrose Ave.

“În 2016, am fost descoperit cu un cancer malignal de gradul IV, stadiu terminal, nu era nicio soluție. Am început chimioterapia, din trei în trei săptămâni. În 2017, am avut un accident pe trecerea de pieton, un băiat din Venezuela m-a luat din plin și m-a aruncat peste capota mașinii, și de acolo m-a scos Domnul. În octombrie 2018, am hotărât să iau Legământul cu Domnul, deși am fost cântăreț de muzică populară timp de 24 de ani. În noiembrie, am fost în căruț cu rotile, iar într-o lună de zile, Dumnezeu și-a arătat puterea Lui, îndurarea și mila Lui, că are îndurare de fiecare. Am fost un gunoi, un nenorocit în fața lui Dumnezeu. N-am știut că există Dumnezeu până la 46 de ani, deși am trecut prin muzica folclorică prin toate păcatele lumii”, dezvăluia Călin Horon, în urmă cu doar câteva luni, potrivit creștintotal.ro