DOLIU În Televiziune

Vedeta de televiziune Caroline Flack, fosta iubită a tenismenului Lewis Burton, care a fost găsită decedată sâmbătă în locuinţa ei din Londra, s-a sinucis, au anunţat legiştii miercuri, potrivit The Hollywood Reporter.

Fosta gazdă a emisiunii „Love Island” de la ITV a murit pe 15 februarie, la vârsta de 40 de ani.

În raportul medico-legal, făcut public miercuri, este precizat că ea s-a spânzurat.

Flack şi-a început cariera în televiziune, în 2002, în serialul de comedie „Bo’ Selecta!”. A prezentat mai multe show-uri, precum „The Xtra Factor” şi „Love Island”. După patru ani, ea s-a retras din echipa „Love Island”, în 2019, după ce a fost acuzată de agresiune, într-un caz ce l-a implicat pe partenerul ei, jucătorul de tenis Lewis Burton. Ea a fost înlocuită de irlandeza Laura Whitmore.

Familia ei a publicat miercuri un mesaj pe Instagram pe care Flack l-ar fi scris înainte de a muri. Ea a spus că „întreaga lume şi viitorul mi-au fugit de sub picioare” când a fost arestată pentru agresiune.

Moartea lui Flack a avut loc la un an şi jumătate după ce o concurentă din al doilea sezon al „Love Island” s-a sinucis în casa ei, cu un amestec de cocaină şi alcool, şi la zece luni după ce un concurent din al treilea sezon s-a sinucis.