Dragnea iese din puscarie ! Dăncilă a facut anuntul

Îl scoate pe Dragnea din pușcărie?! Răspunsul lui Dăncilă a fost foarte clar!

Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, Premierul Viorica Dăncilă și-a expus opinia cu privire la decizia lui Liviu Dragnea de a desființa PSD. Aceasta a precizat că acest lucru este imposibil întrucât partidul a îndeplinit toate condițiile legale. De asemenea, liderul PSD a menționat și că nu a mai comunicat cu Dragnea de dinaintea arestului.

În cadrul unui interviu acordat luni, 7 octombrie ziarului Adevărul, Viorica Dăncilă a declarat că partidul este ”întristat” de decizia lui Liviu Dragnea de a cere în instanță dizolvarea PSD.

De asemenea aceasta a mai fost întrebată dacă în cazul în care ar ajunge președintele României, l-ar grația pe fostul președinte al PSD, prim-ministrul a răspuns: ”Doamne ferește!”

”Nu e o decizie a fostului președinte care să ne bucure, e o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate condițiile legale. Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat. Nu știu care sunt considerentele pentru care face acest demers”, a comentat Viorica Dăncilă faptul că Liviu Dragnea insistă și cu recurs să ceară în Justiție dizolvarea PSD.

”După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuție cu domnul Dragnea”, a precizat actualul președinte al PSD.