Dragoș Bucur, dezvăluire după 14 ani de căsătorie cu Dana Nălbaru. Prezentatorul Visuri la Cheie a spus totul despre gestul care a impresionat toată România

Actorul și prezentatorul TV, Dragoș Bucur (43 de ani), se numără printre puținele vedete care au trecut peste prejudecăți

și au adoptat un copil de etnie romă. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cum arată viața într-o familie cu trei copii, dar mai ales cine se ocupă mai mult de creșterea și educarea acestora.

Renumitul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV și cântăreața Dana Nălbaru sunt căsătoriți de 14 ani, formând unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul autohton.

Vedeta a povestit cum a luat decizia de a adoptat un copil de etnie romă având în vedere discriminarea rasială din țara noastră, dar și cum a decurs adopția fetiței care poartă numele de India Roxana.

Prezentatorul Dragoș Bucur, dezvăluire despre adoptarea unui copil de etnie romă

E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii, oamenii trebuie judecați după gândurile și acțiunile lor”, a declarat actorul într-un interviu pentru viva.ro.

Renumitul prezentator de televiziune a mărturisit că este destul de greu să petreacă timp doar cu soția sa, însă lucrează la acest aspect.

Legat de creșterea și educarea celor doi preșcolari și a fiicei adolescente, Sofia, Dragoș Bucur a mărturisit că partenera sa de viață este cea care stă mai tot timpul cu ei.