Drama prin care a trecut Dan Ciotoi! La un pas să își ia viața, după ce soția a băgat divorț!

“Am început cu un divorţ, a urmat o depresie, apoi un accident. Divorţul a venit după 30 de ani de căsătorie. Nu s-a mai putut face nimic. \

Da, eu am greşit. Probabil că am plătit pentru ce am făcut. Da, am avut o ieşire dementă. Nu a putut (n.r. să treacă peste). Am stat doar două luni. O relaţie de două luni. Am plecat (n.r. de acasă).

Am stat cu ea în altă parte. Nu a funcţionat relaţia. Mi-am revenit eu. Da (n.r. de aici depresia). Depresia se manifestă nu mai ai motivaţie să mai trăieşti. Nu stăteam singur, dar aveam momente.

Eşti ca un obiect, nu mai eşti ca o fiinţă. Am avut un accident apoi. Eram la limită de a-mi lua zilele. Dacă mai dura o lună, da. Simţi că nu mai are rost să mai trăieşti, nu ai pentru ce. Am avut un prieten care mi-a spus că e foarte grav şi m-am dus la psiholog. Să mă echilibrez.

După accident am scăpat uşor, cu nişte răni la mâna stângă. S-a spart geamul de pe partea mea. Mi-am reluat activitatea. Acum sunt bine, sunt foarte bine”, a spus Dan Ciotoi, prezent într-o emisiune de televiziune.