Dupa 5 ani de relatie cu Mihaela Radulescu, Felix a facut ANUNTUL!

Mihaela Rădulescu a primit un mesaj emoționant de la Felix Baumgartner la împlinirea a cinci ani de relație. Cei doi sunt împreună, așadar, din anul 2014, iar relația lor a intrat imediat în atenția presei mondene. Felix și Mihaela au aceeași vârstă, iar iubirea a apărut de la prima vedere. Plecat în Statele Unite, Felix a trimis un mesaj emoționant cu puțin înainte de miezul nopții pentru sufletul său pereche.

Felix Baumgartner, mesaj pentru Mihaela Rădulescu. De cinci ani sunt împreună
„Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)” , este mesajul de pe Instagram al lui Felix Baumgartner.

Multă lume se întrebe cum au început cei doi să vorbească. Mihaela era îndrăgostită în secret de sportivul care a sărit cu parașuta din stratosferă, depășind orice record mondial, și i-a luat în urmă cu mai bine de cinci ani un interviu. Deși în timpul interviului Mihaela a reușit să țină sus ștafeta, după ce camerele de luat vederi s-au oprit, cei doi au început să se cunoască mai… personal.

Mihaela Rădulescu va reveni în curând pe sticlă

A doua zi după interviu, Mihaela s-a reîntâlnit cu Felix la solicitarea acestuia. Cei doi au luat cina, iar de atunci și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei cinci ani de relație au fost marcați și de Mihaela Rădulescu cu o fotografie pe care a urcat-o pe funcția Story de la Instagram. Evident, e vorba de o poză în care apare alături de iubitul ei, scrie fanatik.ro