Ea are 27 de ani, el are 83, dar se iubesc cu pasiune! Bunicul se gândea mai mult la ziua înmormântării decât la noaptea nunții! „E cu adevărat îndrăgostită!”

O tânără în vârstă de 27 de ani din Indonezia, provincia Java Centrală, s-a căsătorit cu un bunic de 83 de ani, șaman vestit din zonă, după ce l-a convins pe el și pe copiii lui că este cu adevărat îndrăgostită.

Tânăra, Nuraeni, l-a întâlnit pe bătrânul Sudirgo în luna iulie, când l-a vizitat la locuința lui din Desa Jatilaba pentru a căuta îndrumare, fiind însoțită de părinții ei.

După această primă vizită, tânăra și-a căutat motive să-l viziteze aproape zilnic și în scurt timp i-a mărturisit dragostea.

Bătrânul, care a fost căsătorit până acum de trei ori și are mai mulți copii și nepoți, se gândea mai mult la ziua înmormântării decât la noaptea nunții, dar nu a putut să rămână prea mult timp indiferent la avansurile măgulitoare ale tinerei, așa că a cerut-o în căsătorie, relatează presa locală, citată de digi24.ro.

Pentru încheierea căsătoriei, tânăra de 27 de ani și bătrânul de 83 de ani au avut nevoie de consimțământul familiei. În timp ce părinții tinerei și-au dat acordul imediat, copiii și nepoții șamanului s-au împotrivit la început, dar la insistențele bătrânului au cedat, până la urmă.

Nunta celor doi a avut loc pe data de 18 august și a fost, de departe, evenimentul anului în comunitate.

Foarte multe persoane au fost extrem de intrigate de diferența extrem de mare de vârstă dintre cei doi, iar presa a scris zile întregi despre cuplul neobișnuit.

Tarti, una din fiicele lui Sudirgo, profesoară de școală elementară, care s-a împotrivit căsătoriei la început, spune că deja s-a atașat de mama ei vitregă, care este mai tânără decât ea. Dacă la început credea că tânăra este mai curând atrasă de banii bătrânului, acum, când este în familie, vede că este cu adevărat îndrăgostită de tatăl ei.