El este olandezul suspectat că a ucis o fetiță de 11 ani, în Dâmbovița

A fost făcută publică fotografia cu bărbatul olandez, suspectat că a răpit și ucis o fetiță de 11 ani, în Gura Șuții, Dâmbovița. Bărbatul a fugit din România, înainte ca trupul copilei să fie găsit.

După ce bărbatul a părăsit țara, la scurt timp după ce a fost chiar interogat de polițiști, autoritățile române îl caută acum cu disperare pe suspectul olandez. În colaborare cu polițiștii din Olanda, se caută orice indiciu care poate ajuta la găsirea omului, care, între timp, și-a dezactivat toate profilurile de socializare și s-a făcut nevăzut.

Potrivit primelor informații, bărbatul are antecedente penale și este binecunoscut în Olanda ca fiind pedofil. Nu ar fi fost prima dată când vine în România, special pentru a-și împlini pornirile bolnave.

Ce le-a spus olandezul suspectat de crima din Dâmbovița polițiștilor

Chiar înainte ca trupul neînsuflețit al Adrianei să fie găsit, polițiștii au dat de urma olandezului, pe care l-au luat la întrebări. Oamenii legii l-au întrebat, printre altele, de ce este în țară, moment când le-a răspuns că „este doar în trecere”. Pentru că aparent nu existau probe suficiente pentru a-l încrimina, olandezul a fost lăsat să plece. S-a urcat primul într-un avion spre Amsterdam, chiar sub ochii polițiștilor, apoi a dispărut.

Adriana a fost ștrangulată cu proprii pantaloni

Conform concluziilor medicilor legiști, Adriana a fost dusă pe un câmp, acolo unde a fost dezbrăcată, ștrangulată cu proprii pantaloni și supusă unor perversiuni sexuale bolnave, după ce a încetat din viață. Fetița tocmai ieșea de la școală, în momentul când a fost luată pe sus și urcată cu forța într-o mașină. Autoturismul, unul închiriat și înmatriculat cu numere de București, a fost surprins de mai multe camere de filmat, în timp ce circula prin comună. Pe una dintre filmări, poate fi chiar observată o fetiță, pe bancheta din dreapta-față, îmbrăcată cu hainele pe care le purta Adriana în momentul dispariției.