Era la serviciu cand politistii l-au anuntat ca sotia i-a murit intr-un crunt accident, strivita in masina. Dupa 30 de minute, telefonul a sunat din nou. „Din pacate mai avem o veste proasta…” Nici in filme nu vezi asa ceva:

Aceasta mama si o fiica au murit in aceeasi zi, fara sa fie implicate in acelasi accident, dar nenorocirea a fost uriasa pentru familie. Cele doua au murit in doua accidente separate la doar 30 de minute distanta. Au lasat in urma un sot si tata devastat de cumplita tragedie…

 

Cele doua locuiau in Alabama, SUA. Mama, Patterson, a murit zilele trecute intr-un cumplit accident pe autostrada. Julia Yates Patterson a decedat pe loc dupa ce masina sa a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism. Alte doua persoane din masina au fost ranite.

30 de minute mai tarziu, nenorocirea familiei a luat proportii socante. Fiica lui Patterson, Elizabeth, care tocmai implinise 8 ani, a coborat din autobuzul scolar in fata casei apoi, dintr-un motiv necunoscut, a ajuns pe sosea unde a fost lovita si ucisa de un autoturism.

Tatal fetitei, care se separase de curand de sotia sa, a anuntat pe Facebook, prietenilor, nenorocirea.
„Nu pot sa cred ca e real ce s-a intamplat. Nu stiu ce sa simt. Toti stiu cat de mult o iubeam pe fiica mea. Cu toate problemele noastre, o iubeam inca foarte mult si pe Julia. Acum, tot ce imi trece prin minte este ce s-ar fi intamplat daca am fi ramas impreuna. Spune-mi ca totul e un vis urat!”, a scris Kevin Patterson.