EXCLUSIV. CÂȚI BANI A PUS ANAMARIA PRODAN ÎN PLIC LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! S-A STABILIT UN NOU RECORD NAŢIONAL

Oficial, încă unul dintre micile secrete din jurul nunții fiicei lui Gigi Becali s-a aflat! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan a pus-o în plicul pe care l-a dat în seara cea mare din viața Theodorei și a soțului ei, Mihai Mincu.

Oficial, încă unul dintre micile secrete din jurul nunții fiicei lui Gigi Becali s-a aflat! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan a pus-o în plicul pe care l-a dat în seara cea mare din viața Theodorei și a soțului ei, Mihai Mincu.

 

Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali

Celebra impresară Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de seamă de la nunta ce cinci stele a fiicei lui Gigi Becali. Și… nu mai este un secret pentru nimeni că extravaganta vedetă are o relație specială cu patronul de la FCSB, dar și cu familia lui. Astfel, în urmă cu două seri, vedeta nu s-a uitat deloc la bani când a decis suma pe care să-i pună în plic pentru fericiții miri! Peste 10.000 de euro le-a oferit fosta prezentatoare TV ca dar de nuntă Theodorei și soțului ei, Mihai Mincu, au mărturisit surse apropiate ale mirilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.