EXCLUSIV! Imagini emoționante cu Tamara Buciuceanu. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte să ajungă la spital, de urgență

Tamara Buciuceanu Botez a trecut prin clipe grele, chiar și înainte de a ajunge pe patul de moarte, la spital. Îndrăgita actriță a teatrului românesc avea de ceva vreme probleme de sănătate, care se pare că își puseseră amprenta pe moralul marii artiste. Asta se poate observa clar pe imaginile exclusive obținute de Spynews.ro, cu doar câteva zile înainte de a fi dusă de urgență la Elias.

Tamara Buciuceanu a murit marți, la vârsta de 90 de ani, după o luptă aprigă cu un set de mai multe probleme de sănătate. Acestea s-au acutizat subit, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru marea doamnă a teatrului românesc.

Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu

Un episod șocant a avut loc cu câteva zile înainte de tragedie, imaginile fiind surprinse de paparazzii Spynews.ro. Actrița stă la geam și poartă o conversație deloc lejeră. Cu ochii în lacrimi, actrița pare agitată, iar amărăciunea i se citește foarte clar pe chip și în ochii triști. Se vede clar că este slăbită și nu mai arată deloc ca înainte.

De asemenea, în ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu înainte de a ajunge la spital, se poate vedea cum ceva relativ simplu, ca închiderea unui geam, părea o acțiune care o solicita mult pe marea actriță. Durează câteva clipe bune ca actrița să închidă fereastra și să tragă perdelele, parcă având intenția să se ferească de ochii lumii.

Un ultim omagiu

Cei care vor să îi spună „adio” Tamarei Buciuceanu au timp să facă acest lucru în următoarele câteva zile. Potrivit romaniatv.net, sicriul cu trupul neînsufleţit al Tamarei Buciuceanu Botez va fi depus joi la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou. Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, vineri.