Femeia a cumpărat o geantă pentru scutece și pampers cu doar 11 lei, dar acasă a auzit sunete venind din ea, ce a găsit în căptușeală a lăsat-o cu gura căscată: ,,Nu am ezitat niciun moment, m-am dus și am…” Ce găsise și cum ajunsese acolo

Sarah Thomas este unul dintre acei oameni care merg prin târguri de vechituri, cumpără obiecte pentru a le revinde apoi.

Pentru ea e un fel de activitate care-i face plăcere în timpul liber, mai ales că îi aduce și ceva bani în plus.

Ultima dată când Sarah a vizitat un târg de vechituri, a cumpărat o geantă pentru scutece și pampers, a plătit doar 3 dolari, echivalentul a 11 lei, și a crezut că a făcut o afacere excelentă.

Totuși, nu-și putea imagina ce ascundea această geantă specială înăuntru!

Când Sarah a ajuns acasă și a examinat mai atent geanta, a observat că era un pic mai grea decât ar fi trebuit să fie. În plus, a auzit sunete ciudate venind din ea, de parcă era ceva înăuntru.

După o inspecție detaliată, femeia a găsit o mică gaură, a rupt-o și a deschis-o, și nu mică i-a fost mirarea atunci când a văzut o cameră video digitală cu un card de memorie.

Fiind o persoană onestă, Sarah a decis să găsească proprietarii de drept ai camerei, așa că a făcut câteva poze și le-a postat pe Facebook.

Datorită faptului că postarea ei a fost distribuită de mulți oameni, proprietarul a contactat-o pe femeie în mai puțin de o oră!

Sarah a returnat camera și cardul de memorie și a fost fericită că acea persoană și-a putut recupera cu ajutorul ei fotografiile și imaginile care reprezentau amintiri plăcute și valoroase, petrecute cu cei dragi.

Ele puteau să rămână pierdute pentru totdeauna, dar din cauza ei, o familie se poate bucura din nou de ele.