Fetita i-a facut o poza in care pandeste la usa intredeschisa a camerei lui si a pus-o pe facebook, sa-l vada toti prietenii. Nimeni nu stia ce se intampla.Uite ce facea

Mackenna Newman este o adolescentă în vârstă de 17 ani din California care a publicat recent pe Twitter o imagine în care tatăl ei face cel mai emoționant gest posibil pentru soția lui bolnavă de cancer.

Iată care este adevărul cutremurător din spatele acestei imagini.
Conform Mediafax, Marci, mama fetei, fusese diagnosticată cu cancer tiroidian în octombrie 2016 și de atunci a trebuit să stea izolată în dormitorul ei datorită tratamentului cu radiații.

Vinerea trecută Mackenna a publicat pe Twitter o fotografie extrem de emoționantă în care apare tatăl său care, se pare, nu poate să stea nicio secundă departe de soția sa, mai ales în aceste clipe grele.

Fiica celor doi a realizat poza, a postat-o pe rețeaua de socializare amintită alături de textul următor: ,,Tata și-a aranjat un birou la ușa dormitorului în care stă mama, ca să îi ţină companie, eu plâng acum”.

Fata a declarat că tatăl ei a stat ,,tot timpul” la ușa camerei femeii, și potrivit lui Marci, soției, lucrul ăsta nu este unul neobișnuit pentru Jon:
,,Jon merge cu mine la fiecare programare la doctor, la fiecare test, fiecare operaţie, fiecare radiaţie. După cum puteţi vedea, dacă nu poate sta lângă mine, se apropie cât de mult poate”.

Se pare că scopul gestului fiicei a fost acela de a sărbători relația incredibilă pe care o au părinții ei.