Fiica Anamariei Prodan are o relație. Cine e iubitul ei?

Poate pare greu de crezut, dar Rebecca e deja o tânără de 20 de ani, matură și foarte frumoasă. Iar, recent, s-a aflat că fiica Anamariei Prodan trăiește deja primii fiori ai dragostei. Ea are un iubit, cu care nu se ferește să se etaleze. Ce părere are impresara despre acest lucru? Vedeți în cele ce urmează!

Fiica Anamariei Prodan are un iubit
La 20 de ani, cu o carieră în modelling, ce poți să-ți dorești? Să cunoști iubirea, evident! Asta se și întâmplă în prezent cu fiica Anamariei Prodan.

Rebe are un iubit cu care a fost deja plecată într-o vacanță amoroasă. Aceasta nu s-a sfiit să posteze, desigur, cadre amoroase din escapada cu noul iubit, spre încântarea fanilor internauți.

Tânărul în cauză este un băiat pe nume David, care a cucerit-o iremediabil pe Rebe. ”Am iubit, locuiește în Monaco, ne vizităm frecvent. Acolo face business. David îl cheamă și are 19 ani. Suntem împreună de doi ani și jumătate. Mamei îi place mult de el”, a transmis Rebecca.

Rebecca, model de succes
La cei 20 de ani, Rebecca e deja un supermodel cu renume. Și-a început cariera acum șase ani, iar în portofoliu ei se găsesc nume mari din domeniul modei. Cu o înălțime de 1,83, picioare lungi și o talie de viespe, fiica Anamariei Prodan cu adevărat o splendoare.

De altfel, mama sa nu ratează nicio ocazie să se laude cu reușitele Rebeccăi. „Mândră de fiica mea, Rebecca ❤️❤️❤️DOLCE GABANNA SHOW ALTA MODA December 2018 IN MILANO”, s-a lăudat impresara, în decembrie 2018, pe contul său de Instagram.