Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete reacționează

Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete şi bărbatul alături de care Cornel Galeş a purtat multe războaie prin Instanțe, a avut prima reacție, după moartea fulgerătoare a fostului soț al

Ilenei Ciuculete.

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a îngropat securea războiului și a decis să spună câteva cuvinte în memoria celui care i-a fost alături 25 de ani mamei sale. Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete au dus lupte seculare prin Instanțe, după moartea regretatei artiste, din cauza averii pe care Ileana Ciuculete a lăsat-o în urmă. Iată că în al 12-lea ceas, Mugurel Sfetcu le-a transmis condoleanțe apropiaților lui Cornel Galeș, dar a și punctat faptul că Dumnzeu are un plan pentru noi toți, iar în final tot se va face dreptate.

“Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât “Condoleanțe!” familiei si “Dumnezeu să îl odihnească!”. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel Sfetcu, pentru wowbiz.ro.

În iulie 2017, la câteva luni de la moartea artistei, fiii Ilenei Ciuculete l-au dat în judecată pe Cornel Galeș, fiind nemulțumiți de cum s-a decis împărțirea averii. Inițial, scandalul dintre cei trei a pornit în momentul în care Mugurel și Cristi au aflat că Galeș a vândut vila unde a locuit cu mama lor pe data de 9 martie, în condițiile în care artista a decedat pe data de 14 martie 2017.