Florin Pastramă, bătut cu bestialitate! Imagini şocante cu soţul lui Brigitte Sfăt / VIDEO PAPARAZZI

Florin Pastramă trece prin clipe total neaşteptate! Soţul lui Brigitte Sfăt a fost bătut cu bestialitate. www.spynews.ro publică imagini absolut şocante cu Florin, surprinse imediat după ce a fost implicat într-un conflict.

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de www.spynews.ro, Florin Pastramă prezintă mai multe leziuni, după ce ar fi fost implicat într-un conflict, în zona Fundeni din Capitală. În imagini se poate vedea că are capul bandajat în zona frunţii. De asemenea, are pantalonii ridicaţi la piciorul drept, semn că prezintă şi în acea zonă leziuni.

Paparazzii www.spynews.ro l-au surprins alături de Brigitte în timp ce vorbesc, amândoi fiind extrem de serioşi şi panicaţi. În jurul lor sunt mai mulţi poliţişti. Ceilalţi oameni din jurul lor par la fel de agitaţi, fiecare stând cu telefonul la ureche şi plimbându-se dintr-o parte în alta.

Afacere de sute de mii de euro

Recent s-a aflat că Brigitte şi Florin Pastramă au realizat împreună un proiect de sute de mii de euro. Mai exact, Florin Pastramă a început lucrările în vederea realizării unui mini cartier cu vile în Ştefăneşti, la finalul anului 2018. După ce acesta a întâlnit-o pe fosta soţie a lui Ilie Năstase, care între timp i-a devenit soţie, cei doi şi-au unit forţele pentru a da lovitură în domeniul imobiliar.